Publiek zorgproject bond moyson te ronse

VERBOUWING ZIEKENFONDSKANTOOR, RONSE

De verouderde kantoren van het ziekenfonds “Bond Moyson” in Ronse voldeden niet langer aan de hedendaagse eisen op vlak van dienstverlening en organisatie. Bovendien verkeerden verschillende delen van het gebouw zelfs in slechte staat. Het gebouw diende dus, met inachtneming van eigentijdse architectuur, grondig gerenoveerd te worden.

KEUZE VOOR EEN NATUURLIJK EN EIGENTIJDS MATERIAAL

Bond Moyson deed een beroep op Architecten Demeestere + Garmyn & Partners voor de grondige renovatie van de verouderde kantoren van het ziekenfonds in Ronse. Voor het nieuwe ontwerp kozen we resoluut voor een eigentijdse architectuur in baksteen. Dit natuurlijke materiaal kan functionaliteit, economie, ecologie en creativiteit moeiteloos verenigen in 1 ontwerp.

VOLLEDIG NIEUWE AANKLEDING

We behielden een groot deel van de structuur van het oorspronkelijke gebouw, maar maakten werk van een volledige interne reorganisatie en een vernieuwde aankleding. Nu voldoet het gebouw aan:

  • de huidige eisen op vlak van energie
  • de vraag van de klant naar een modern kantoor met een eigentijdse architectuur die de kwalitatieve dienstverlening ondersteunt